Penyokong

Selasa, 2 September 2008

Terima kasih diucapkan kepada sahabat-sahabat yang mengirimkan kata-kata hikmah sempena Bulan yang mulia ini, bulan Ramadhan kepada nisaMelaka. Wajarlah kiranya nisaMelaka berkongsi bersama dengan pengunjung-pengunjung semua, agar dapat bersama kita mengambil manafaat darinya. Antara kata-kata hikmah yang kirimkan
1. Dari K.Gayah
Moga Allah jadikan pagimu cahaya, zohormu gembira, asarmu seronok, maghribmu keampunan dan doamu tidak ditolak dan diluaskan rezekimu serta ianya tidak diambil balik dan dibuka padamu pintu syurga tanpa sempadan. lagi-lagi kalau menyahut cabaran Ramadhan.
2. Dari Zulhilmi
Kian berlabuh tirai syaaban, lambaian Ramadhan kian dinanti, luhur hati ikhlas amalan, Semoga segala ibadat Allah berkati.
3. Dari Shaiha
Tiada hari semulia Jumaat, Tiada kata seindah zikir, Tiada ibadah semanis solat, Tiada bulan seberkat Ramadhan. Itulah tanda kasih Allah kepada insan yang sering alpa. Hadirnya Ramadhan penghapus dosa penyuci jiwa, keikhlasan membuah ketaqwaan.
4. Dari Linda
May Allah's swt love walks with you, HIS barakah bless U, HIS hidayah guides U, HIS presence surrounds U, HIS rezeki support U, PROBLEM will stay away from U, TRUE FRIENDS stand beside U and LOVE surround U & Family.
5. Dari K.Nab & Rahila
Di ufuk Syaaban ini kami menghadapMu Illahi, mohon maghfirahMu atas hamba yang lemah dan kerdil ini.Mendambakan cintaMu yang tulus ,suci dan hakiki. Mohon taufik dan hidayahMu muga hati ini tenteram cekal menempuh kehidupan beronak duri, menyusuri jalan suci yang terbentang lurus, menuju kehidupan hakiki di akhirat yang kekal abadi. Marhaban ya Ramadhan. Di bulan mulia ini kami mengharap rahmatmu Illahi agar diberi kekuatan dalam mempertingkatkan ibadah agar kehidupan kami lebih diberkati didunia dan diakhirat nanti.
6. Dari nadia
The beautiful Ramdhan is coming. In my most noble honour, pls forgive anything in the past. May Allah swt give us the best Ramdhan ever, Amin...
7. Dari k. Ros
Muga Ramadhan yang kita lalui kini menjadi medan untuk kita berlumba menambahkan amalan dan pahala.
8. Dari Sofia
Setahun sudah kau tingalkan aku, hati rindu tidak terperi. Kini kau hadir menjenguk kembali. Ubati rinduku yang sabar menanti. Oh ramadhan al Mubarak.
Marilah bersama kita berazam untuk memperbaiki diri dan berusaha sedaya mungkin untuk menjadikan Ramahan kali ini adalah yang terbaik, kerana belum tentu Ramadhan yang akan datang kita sempat untukmenikmatinya.....Oleh itu sahabat jangan tunggu lagi, pastikan insyaAllah sekurang-kurangnya sembahyang tarawih tidak seharipun kita ketinggalan dan Al quran dapat kita khatamkan....

Tiada ulasan: